Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#85507) Xpod válasza parandroid (#85505) üzenetére


Xpod
addikt

Mindig tele tankkal indulok otthonról. Menet közben ezért nem kell soha megállnom semmiért.
Te most meg akarsz győzni valamiről? A gyakorlati tapasztalatom sajnos ellent mond az általad vázolt mateknak. Pont nem érdekel az átlag sebesség mert nem igazodik a valós élethez, engem az érdekel, hogy az ügyfélnél időben ott legyek, és épségben a legrövidebb idő alatt hazaérjek.

"Ha 200 km tiszta autópályázással 4 perc a különbség (az elméletimaximumotfolyamatosan tartva 12), akkor szerinted mennyi lesz, ha ebből a 200 km-ből csak 100 az autópálya, 60 közút, 40 meg lakott terület? "
Pont itt bukik az elméleted. Mert azt felételezed, hogy mindenhol az elméleti maximummal lehet menni.

"Amiért az átlagsebességed meg sokkal kisebb, az meg pont azért van, mert amikor épp nem gyorshajtasz az autópályán, akkor kisebb utakon, vagy lakott területen vagy beakadva valahol. "
Vagy az autópályán száguldunk 80-nal, esetleg autóúton (pl 4-es út) 70-nal kísérem a kamionsort, vagy főútvonalon megyünk követjük a traktort 40-nel, vagy olyanok az útviszonyok, hogy nem lehet normális sebességgel haladni (szerpentinek, hegyvidéki utak).
Amint lehet húzok fel az autópályára, hogy ahol lehet kicsit tudjak haladni a saját kényelmes és nekem biztonságos tempómban.

#85506 fokukac: nekem az autó extrák közül eddig egyedül a tolató és parkolóradar valamint az ülésfűtés ami bejött és szeretek.

[ Szerkesztve ]

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.