- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Tudja valaki hogy lehetne a mai napon, holnaptól kezdődő 10 napos autópálya matricát venni? BP-re kell eljussak onnan repülnék, majd pont 8.-án jönnék haza, onnan Balatonra, stb és 10.én vissza, tehát mindenképp 1-től szeretném ha kezdődne, de semmilyen online rendszerben nem tudom ezt beütni.
Romániából indulok, voltam itt egy MOL kútnál, ott sem sikerült megoldják, igaz ott kezdtem, és akkor még nem gondoltam hogy talán azért mert holnaptól kezdődő dátumot kértem.
-
Mentő kérdés, Berettyóújfalunál a 2. MOL kút tényleg nyitva lehet, éjfél körül, google maps azt mutatja, úgy már talán meg tudnám venni.
-
extra kérdés, amin már rég gondolkodom: Mifrancért van ebben a kis faluban két MOL kút 200 méterre egymástól, amiből az egyik nonstop?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M.2 SSD hűtés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Next Level Racing Motion Platform V3 - 1 év Garanciával
- XBox Series X 1TB + gyári kontroller, karcmentes újszerű, hibátlan, tiszta állapotban!
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB Gaming OC eladó SOK-SOK GARIVAL
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest