Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
nem tudom, lehet én vagyok a világ szerencsése, de én konkrétan nem láttam még közelről nagy háztartási gépet elromlani, fateréknál krepált be most a 15 éves mosógép, de ennyi... igaz általában megéri nem a legolcsóbb, tényleg ipari hulladéknak minősülő dolgokat megvenni, de azért nem a miele vonalon mozgunk meg stb.
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk 
persze nyilván van ami besz@rik gariidő + 3 nap, de nekem ne mondja senki, hogy a lehel hűtők és kockaladák idejében ilyen sosem volt

erdey_a: a 16 éves hűtőnél tuti veszel jobbat, de egy fogysztásmérővel érdemes lehet megnézni, hogy mennyit eszik, ill. az is hasznos lehet ha nem sokkal nagyobb, mint ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen routert?
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
azelőtti emlékem a '98as vb döntő napján sz@rt be a hűtőnk