- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Optima 2020, jovok autopalyan, tompa puffanas a jobb elso kerek felol, utolso lehajto, majd otthonmegnezem.
Kereknyomas jelzo felgyullad, es 32>25->19->12 Hazaerek, mondom mankokerek, aztan gumis….A pumpa az kb alig nagyobb egy mobtelefonnal es a ragaszto …a gumi belso felen az oldalfalon egy 3 centis repedes…. Olvasom a velemenyeket, repedesre nem jo, ha tul nagy a res, a ragaszto ki fog csak fujni a lukon, viszont a gumis majd elatkoz, amikor a ragasztot sikalja a felnirol….
A gyari gumi persze sehol nem kaphato, 7-10 nap rendelesre. Vagy veszek 2 kulon gumit elore, volt par nagy gumis lanc ok csak 4 gumit adnak el, fuggetlenul attol , hogy nekem mennyi kene. vagy 250 dollarert egy mankokerkek szettett… szerintem bonto lesz belole, aztan majd rendelem a gumit…
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest