Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • erdey_a

    addikt

    válasz tope #83063 üzenetére

    hát az világos, hogy ebben nincs úszás, de a 4 méteresben sincs, mert a víz abban is 60-70 centi, de nem is ez a cél nyilván, hanem az ázás, pancsikolás. a "vízközel" a meleg napokon. meg hát egy jacuzzival a hűvösebbeken is... gondolom.

    ToBeY: jól hangzik, és ez valós érv, ezzel én is próbálkoztam. De az ilyen otthoni cuccnak nem a szálloda a konkurencia, mert ez pont arról szól - gondolom - , hogy random napok random délutánján is lehet egyet mártózni. Inkább azt tenném mellé, hogy strandolni mennyibe kerül, oda azért gyakrabban el lehetne jutni. A legközelebbi valamire való fürdő, olyan 40km ide, a csaldi belépő 10.000. Tehát mondjuk 13-15 alkalom ára hozza vissza a jacuzzi árát. De ennyiszer mi 6 év alatt se megyünk strandra. :(

    parandroid: hát ez az, amit nem tudok belőni és talán a legnagyobb dilemmát ez okozza, hogy ki lenne-e használva. Viszont a többi mellett egyik gyerekkori tüském, hogy azzal az érvvel nem kaptam anno gitárt, hogy "hát de nem is tudsz gitározni". Szóval nem tudom. Vajon ha ma ott állna az udvaron, akkor este belemennék? Erre nehéz válaszolni.
    De hogy a takarítástól, vegyszerezéstől (pláne, hogy ez meleg víz) meg lehet bolondulni, az fix.

    Szerencsére eddig mindenki lebeszél róla :D

    Vérboci

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés