- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
az durva....
én egyszer jártam így a szuzukival, ez persze azután történt, hogy már mentem a szervíz után ~300 km-t, és pont azelőtt, hogy Szegeden felhajtottam volna az autópályára hazafelé.... a szervízes rosszul rakta a helyére a nútot... azért örülök, hogy nem az autópályán történt ez 130-nál, hanem még a városban, 50-nél.Amúgy egyszer réges rég, 2009-ben úgy jártam, hogy magamnak cseréltem a téli-gumit-nyári-gumit, mondván, hogy épp kirúgtak, ráérek, meg péznem sincs, és nem bírtam leszedni a kereket, úgy rá volt gyógyulva az egyik anya (vagy akár több is? nem emlékszem már).
Elvittem utána szervízbe, és ők se tudták leszedni, teljesen rá volt gyógyulva. azt mondták, ilyet még nem láttak. Végül le kellett vágni (!) a dobot. Dobcsere, 120 ezer... mert az egyik kollega jól meghúzta.
@Nolf: Nem Városliget, hanem Erzsébetliget az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs