- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
az durva....
én egyszer jártam így a szuzukival, ez persze azután történt, hogy már mentem a szervíz után ~300 km-t, és pont azelőtt, hogy Szegeden felhajtottam volna az autópályára hazafelé.... a szervízes rosszul rakta a helyére a nútot... azért örülök, hogy nem az autópályán történt ez 130-nál, hanem még a városban, 50-nél.Amúgy egyszer réges rég, 2009-ben úgy jártam, hogy magamnak cseréltem a téli-gumit-nyári-gumit, mondván, hogy épp kirúgtak, ráérek, meg péznem sincs, és nem bírtam leszedni a kereket, úgy rá volt gyógyulva az egyik anya (vagy akár több is? nem emlékszem már).
Elvittem utána szervízbe, és ők se tudták leszedni, teljesen rá volt gyógyulva. azt mondták, ilyet még nem láttak. Végül le kellett vágni (!) a dobot. Dobcsere, 120 ezer... mert az egyik kollega jól meghúzta.
@Nolf: Nem Városliget, hanem Erzsébetliget az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P16s " Munkaállomás "
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs