Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
gaborbol
üzenetére
Nagyjabol 10 toresem ezen kivul nemi szakadasom-mutetem volt eleddig, biztos voltam benne, hogy ezutan a bicos taknyolas utan ket het pihi es lazasag eleg lesz. Hamradnapra viszont megjott a dagadas, lilulas, a mozgastartomany nem nott, a fajdalom nem csokkent, igy elmenten rontgenre.. hat vaze csak eltort az a hitvany orsocsont, de hogy hogyan es mitol, azt azota se tudom felfogni. Szerencsere eleg minor a tores, mutetre semmi szukseg, szerintem gipsz se kellett volna, de igy legalabb nehezebb az eskuvoi tancot betanulni, plusz instant szivroham a dragamnak... Es autot sem tudok vezetni, plusz bkvznom kell. Mindezt egy belathatatlan utkeresztezodesben levo utfelujitas miatt, ahol a felbontott aszfalt 'csoppet' poros es salakos volt, igy kanyar kozben ugy szallt el az elso kerek, hogy orom volt nezni. Jobb kezzel nem tamaszottam es nem haritottam, nyoma sincs, igy tenyleg nehez felfogniy hogy tort el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest