Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
Lehet hogy van valami beépítve a reklámba, amit mi szemmel nem látunk. Nekem votl pár nap mikor naturban dobta fel a böngészőm a reklámokat, androidos telefonon, aztán jöttek a sex alapú reklámok, félig megadott telefonszámokkal, stb, persze tudtam hogy ez átverés. nem reagáltam 1ik kamu üzenetre sem, csak merítette a telefonom akkuját. vagy félóránként felugrott egy ablak a kijelzőn, berágtam újra telepítettem az egész telót oszt cső. Egyenlőre. De nagyon idegesítő tud lenni. Volt olyan is, hogy találtam egy internetes munkát a neten, abban ott volt a csali hogy tökjól hangzott, de, az elején anyum nem vette észre az emeltdíjas telefonszámot, és bameg. 3perc beszélgetés 5.000ft ba került a számlán. LOL? Azóta sem veszem fel az emelt díjas hívásokat sem indítok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest