Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
"aztán visítoznak a szenzorok"
Tudom, hogy ritkán jársz balkáni kis országunkban, de szerintem a magyar autópark átlagletkorából az következik, hogy max. az autópark 10%-ában van egyáltalán szenzor...
Amúgy ma közlekedtem picit, az elmúlt 2-3 napban akkora kátyúk lettek több helyen, hogy csak úgy néztem.
Mi lesz itt, ha akár több napig is tél lesz?
Persze az önkormányzatoknak mostantól még annyi pénze sem lesez karbantartani / betömni, mint eddig, hiszen a kormány elvette a pénzt, és lefelezte az iparűzési adót is, mondván, hogy segíteni kell a vállalkozásokat, nem baj, hogy az önkormányzatok legnagyobb bevétele ez volt... a máséval a csalánost ugye.Szóval én azt prognosztizálom, hogy a következő egy évben földutakká alakulnak a pesti utak.
Aztán már nem is kell majd bevezetni a 30-as sebességkorlátozást, meg lesz az magától...
Ez a magyar vidékfejlesztés
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez a magyar vidékfejlesztés