Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem kell, csak azt a megoldási szálat se engedtem el.
Illetve ott a gmaps verzió általam telóról már ismert megoldás lenne, de lehetne mást is kipróbálni rajta
Garminokat nézegettem, picit drágállom, de az elején vagyok a keresgélésnek.
Egy asus r700-at kellene váltania, amin az igo brandesített lebutított asusgo verziója volt, kicsit frissített(drágán, elavult térképekkel), kicsit felokosított(3d terrain), de sajnos az a frissítésben nem volt erős és 12 év alatt az azóta nem pótolható akksija is lefittyedt. Kicsit meg is hülyült. Évi 1-5 alkalomra lenne használva, de nem nekem hanem fateromnak, én telot hasznalok, de neki gombos telefonja van, nem is akar okosat, inkabb venne egy külön célhardvert. Sok túlokos megoldású sszoftvert láttam már, ahol nem tudsz egy vagy több köztespontot megadni, a here pl ezért lett szememben utálat tárgya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen NAS-t vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest