Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#73548) BlacKSouL válasza fokukac (#73505) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Na az van, hogy ide a telepre kb az első 10 ember közt érkeztünk, azért nem volt nép. Tényleg, konkrétan tavaly szeptember 30 óta itt csak a fű nőtt...azérr nem volt ember. Szombattól többen lesznek, de már most is sokkal több mint először. Persze még mindig elmarad a szokásostól, de a boltok kínálata is csak hétvége miatt volt gyér.
Namost. Étteremben ritkábbra tették az asztalokat, be kijàrat kettéosztva, pincérek maszkban, kézfertőtlenítő mindenhol. Boltokba csak maszkban, mindenki betartja. Eladók maszk nélkül.
De azt akartam írni, hogy két éttermet nézve 0 drágulás. A forintunk szarabb lett az tény, de kunában ugyanannyi. A Limski kanalban tavaly is idén is 16 kuna 1 osztriga, 79 kuna a karikázott sült kalmár, 92 kuna a borban főtt polip. Az apartman telep éttermében 80 kuna a karikás kalmár, 55 a feketekagyló. Stb. Van ami drágult, pl. A napernyő meg a műanyag nyugágy napi 35-35 darabja, tavalyi 30-hoz képest. De az amúgyis 5-5 kunáról indult 7-8 éve. Meg ott ahol kvázi a partra lóg az erdő... na mindegy. De azért várja mindenki mi lesz..

Aláírás (nem kötelező megadni)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.