Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gaborbol

őstag

válasz tildy #73360 üzenetére

:C Szuper!

Advanced level: Gazebo, egy kis fedett fahazat kepzelj el oldalfalak nelkul :) 4 oszolopon egy teto.
    Nalunk nem csak Gazebo, de Cabana neven is fut.

Tavaly mentunk viziparkba gyerekekkel, es mondja feleseg, hogy mi berelunk egy ilyen cabanat egy napra, kozvetlen a csuszda parkban 100 dollarert.

Mondtam is neki, hogy en nem szeretem a karib konyhat es kulonben sem akarok ott aludni, 100 dollar az qrva sok... akar mi is az
    Ra kellett gugliznom a cabanara-mert a budos eletbe nem hallottam rola. ( mondta volna, hogy gazebo, akkor rogton tudom, csak hat flancol )

Bementunk, millio ember mindenhol ugye, hely 0. Elmentunk a cabanahoz, es tenyleg a csuszdaktol 10 meterre, volt egy kis kapu biztonsagi orrel, az beengedett. Kis ut elagazott 5 fele, a vegen volt egy ilyen pavilon, nagy asztallal, hutovel, ventillator a mennyezeten, napozoagyak es 6 szek az asztal korul. Magas naddal korbeveve, senki nem latta mit csinal a masik.

Oda mindent le lehetett cuccolni, kulon felszolgalo jott az osszes etlappal, nem kellett a kajasnal sorbaallni, semmi. Gyerekek jatszottak, elfaradtak, visszamentunk, leultek, fekudtek, ettek, visszamentek, semmi nem tunt el, annyi stresszt levett a vallunkrol, hogy mostantol mindig kell ilyen, mindegy mennyibe kerul.

Tildy:

"MTA PDF-e az adható fiúnevekre" Gazebo? :D

Új hozzászólás Aktív témák