Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork
üzenetére
én ennek nagyon örülök.
a nagymamáméknál a terasz fölött, a kistető alatt kb. ezer szúnyog volt tegnap. a képen minden egyes fekete pötty egy szűnyog... és ez csak, ami ott volt a háznál, a falnak kb. 1 négyzetméterén, rázoomolva. A bokroknál, fáknál is millióan. Én ott töltöttem a fél gyerekkoromat, minden nap mentünk horgászni a Bodrogra, mindig volt pár szúnyog, de ennyi... fönt a háznál, fényes nappal, a falon soha nem láttam még szúnyogot. most meg ott ültek, ezren. néha nekik estem egy légycsapóval, és leszedtem közülük pár százat - így már csak pár ezren maradtak 10 méteres körzetben...
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest