Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
izé... nem azt mondtam, hogy most vegyen 1-es pixelt most... csak összehasonlításképpen mondtam, hogy 4 éves és még mindig jó. de ha vettél egy samsungot, lg-t vagy huawei-t ugyanakkor, az jó még ma? na, kb. ugyanez vonatkozik a maiakra.
az üzemidő - akksi pedig egy nagyon egyszerű összefüggés, minél tepsibb a telefon, annál nagyobb az akksi, és annál tovább bírja. aki nem tepsit akar, annak nincs sok választási lehetősége. És a nem tepsi nem bírja annyi ideig.
De mivel van gyorstöltés, ennek sincs olyan nagy jelentősége.
A gyorsaság meg... nem tudom, ti mit csináltok a telefonnal, amihez kétszer meg háromszor gyorsabb csip kell. Én nem játszom.illetve hát van még egy másik aspektus is, ti. hogy én még nem adtam a saját pénzemből 100 e Ft-nál többet telefonért, és nem is nagyon tervezem.
Ezért van az, amikor meghallom azt, hogy "az új olcsóájfón", 180 ezerért, na, olyankor röhögni kezdek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest