Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Érdekes emberek vannak... Előző lakásban maradt (majd áthozott és tárolt) háztartási gépet házhoz szállítással eladtam, az átvevő hölgy legalább 10 napja átvette. Most telefonál hogy elvittek szerelőhöz és két csavar hiányzik, meg amúgy sem működik, nálunk "biztos csak elkapta a fonalat", de ott nem megy, és nem tud vele mit kezdeni. Szeretem az ilyet... Most mit kapok vissza, egy szétszedett, kiberhelt izét?
#71847 tbs: Akkor ahhoz képest még nekem semmiség az ügyem. Csak idegesítő hogy 50 dolcsis cucc lóg a levegőben, és megy az idő.
#71849 gaborbol: Ez nagyon tetszik. Bár egy meeting előtt megnézném néhányuk arcát, miután megláttak az "ajtót".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest