Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes emberek vannak... Előző lakásban maradt (majd áthozott és tárolt) háztartási gépet házhoz szállítással eladtam, az átvevő hölgy legalább 10 napja átvette. Most telefonál hogy elvittek szerelőhöz és két csavar hiányzik, meg amúgy sem működik, nálunk "biztos csak elkapta a fonalat", de ott nem megy, és nem tud vele mit kezdeni. Szeretem az ilyet... Most mit kapok vissza, egy szétszedett, kiberhelt izét?
#71847 tbs: Akkor ahhoz képest még nekem semmiség az ügyem. Csak idegesítő hogy 50 dolcsis cucc lóg a levegőben, és megy az idő.
#71849 gaborbol: Ez nagyon tetszik. Bár egy meeting előtt megnézném néhányuk arcát, miután megláttak az "ajtót".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest