Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Gondolom ez inkabb nalunk jellemzo, hogy csomoan vizesuveggel maszkalnak mindenhova. En sem iszom sok vizet(folyadekot) egyszeruen nem kivanom, iszom egy pohar vizet egy nap es kesz. Biztos tobbet kene, de ez van. Mult heten lattam ugyfelnel egy holgyet, egy 4 literes vizespalackkal ami be volt vonalkazva, hogy estig azt meg kene innia.
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele. 
Ma megyek ki egy masik ugyfelhez, es csipog valamin az asztal alatt, nem telefon, de valami folyamatosan csipog... Nezem a szunetmentest, minden ok nem az csipog. Aztan latom, hogy egy noi retikulbol kikandikal egy nagy vizespalack es az csipog. 45 percig ott voltam, addig senki nem jott inni, csak caipogott.
Kovetkezo generacios palack olyan lesz mint az Ironman pancelja

Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SUSE Linux
- Androidos tablet topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele.