Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Gondolom ez inkabb nalunk jellemzo, hogy csomoan vizesuveggel maszkalnak mindenhova. En sem iszom sok vizet(folyadekot) egyszeruen nem kivanom, iszom egy pohar vizet egy nap es kesz. Biztos tobbet kene, de ez van. Mult heten lattam ugyfelnel egy holgyet, egy 4 literes vizespalackkal ami be volt vonalkazva, hogy estig azt meg kene innia.
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele. 
Ma megyek ki egy masik ugyfelhez, es csipog valamin az asztal alatt, nem telefon, de valami folyamatosan csipog... Nezem a szunetmentest, minden ok nem az csipog. Aztan latom, hogy egy noi retikulbol kikandikal egy nagy vizespalack es az csipog. 45 percig ott voltam, addig senki nem jott inni, csak caipogott.
Kovetkezo generacios palack olyan lesz mint az Ironman pancelja

Új hozzászólás Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A holgy volt vagy 50 kilo, a vizespalack akkora volt, hogy eloszor azt hittem a novenyeket akarja ontozni vele.