Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Depression: R.I.P.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Nekem eddig nem volt problémám a touch controllal (igaz legtöbbször a telefonomon vagy a laptopomon állítom a hangerőt vagy az éppen lejátszott tartalmat), de megértem, ha a fizikai gombok jobban tetszenek.
Igen, az eszközök közötti váltást kiemelték mint pozitívumot a bose-nál, egész jó featurenek tűnik (habár én általában pár órát fixen egy eszközhöz csatlakozva használom, szóval azért megvagyok nélküle).
Itthon pont fordítva van, a Sony 92k volt, mikor vettem, a Bose-t pedig eddig legolcsóbban 120k-ért láttam, ez viszonylag megkönnyítette a döntést.
Mindenesetre azért kíváncsian várom a következő generációkat, hogy milyen újdonságokkal tudnak előrukkolni, vagy hogy a Bose mennyit fejleszt a zajszűrésen.gaborbol: nálunk is rengeteg helyet foglalnak a könyvek a polcokon, de eddig még nem tudtunk/akartunk megválni tőlük, pedig mostanában Kindle-ön olvasgatunk mind a ketten. Az elmúlt időszakban tudatosan próbálom csökkenteni a tárgyak számát otthon (több-kevesebb sikerrel), illetve minimalistább módon élni, így idővel szerintem a könyvektől (vagy egy részüktől) is meg fogunk szabadulni - viszont valahogy a kulturális értékek ilyen kézzel fogható megjelenésétől a legnehezebb megválni.
Most eladtuk a régi, már nem használt babakocsinkat, és a felszabadult helynek talán jobban örültem, mint a pénznek, ami bejött belőle.Ha már tableten olvasás: használ valaki 9.7"-es ipadet pdf-ek olvasására? 1-2 órás sessionöket nézve nem kényelmetlen a mérete, túl nagy a tömege?
Át szeretném rágni magam a következő hónapokban pár ezer oldalon, viszont monitoron nem szeretném, sokkal jobb lenne a kanapén ülve vagy az ágyban, és a 8" és 10" méretű, 4:3-as képarányú tableteket nézegetem - egyszerre 1 oldalt megjelenítve egyértelműen a nagyobb a nyerő, viszont a kisebb sokkal kezelhetőbb méretű és kisebb tömegű, szóval még egyelőre gyűjtöm az információkat (talán a legjobb egy 9" méret lenne, az ideális kompromisszum lenne, de olyat nem igazán láttam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmgyűjtés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Analóg fényképezés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- Apple iPhone Air 256GB Light Gold Színben 2028.12.28-ig Alza Garanciával Akku 100%
- Apple iPhone 16 128GB Fehér Színben 2026.09.15-ig Apple Garancia Akku 98% Gyári
- NVIDIA GeForce GTX 1080 Founders Edition
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest