Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat szerintem aki 512 MB rammal nem panaszkodik a bongeszesre az szerintem egy mai barmelyik 2 gb-os android tabletre sem panaszkodna, sot, annak kb. mindegy.
Nem tudom, milyen 2-3 evre gondolsz, irni ugyanis 4-5-ot irtal
.Persze biztos tudtok olyat mondani, ami kikészíti, de Ez nagyjából platformfüggetlen.
Hat szerintem is. Annyi, hogy Androidhoz mar 6-8 GB-os hw is van, ha ez valakinek erdekes, vagy ha nem, akkor le is lehet szarni. Mig almanal ilyen nincs. Es a megfelelo weboldalak szepen elfoglaljak a memoriat, aztan lehet ki/be toltogetni. De mint tudjuk nem akad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.