- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Na most ez úgy megy, (ahol eddig én dolgoztam, legalábbis mindenhol úgy volt), hogy előző év végén csinálnak egy szigorú szabadságtervezést, ahol 5-6 hétnyi szabit betervezel. Főnök összeveti, hogy ez hogy megvalósítható, hogy azért mindig maradjon is valaki, meg helyettesíteni is lehessen, meg ilyenek, és jó, ha 4-et megkapsz belőle, a maradék helyett meg felajánl valamit, ami neked úgysem fog passzolni semmihez. Kétkeresős családban, ha ezt mindkét féllel eljátsszák, az külön vicces. Én befogom a pofám, mert a az iskolás korú gyermekkel rendelkezők legalább az iskolai szünetekre tervezett szabit meg szokták kapni, mondjuk néha 3 hét helyett csak kettőt, vagy egy héttel elcsúsztatva az egészet, meg ilyenek. Persze mindig vannak kollégák, akik telibe szarják a tervezést, és ennek már a folyamat során hangot is adnak, mondván, hogy ha nem kapja meg, amit kért, akkor majd kiíratja magát betegszabira. És a korábbi évek tapasztalata alapján meg is teszi... A másik gyönyörű részlet, hogy októbertől január közepéig csúcsidő van felénk, szabira menni ilyenkor tilos, a karácsony és a szilveszter közötti egy hét az egyetlen, amit ketten kivehetnek a teamből, vezetve, hogy az elmúlt években ki tette ezt meg, ők kiesnek a lotteryből. Valahogy érdekes módon ebben az időszakban mégis megsokszorozódik a 4-6 hetes táppénzek száma, szóval csúcsidőben, ha a fele csapat ott van, akkor kurva jók vagyunk. Persze ilyenkor duplaannyi meló is van, mégiscsak csúcsidő... Kirúgni, fegyelmit osztogatni persze nem lehet, mert folyamatos emberhiány van amúgy is. Most is van két betöltetlen helyünk, már úgy is veszünk fel targoncás raktárost, hogy nem tud targoncát vezetni, de majd megtanítjuk, és segítünk neki jogsit, meg gyakorlatot szerezni. És akkor nyilván én vagyok a balfasz, hogy az elmúlt 5 évben 2 napot voltam betegszabin, perpill van még 6 nap beragadt szabadságom, amit idén esélytelen már kivenni, meg 100+ túlórám, amit költségcsökkentés címszóval max lecsúsztatni lehetne (lol). Pedig hidd el, tudnék mit kezdeni a szabadidőmmel...
p
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Oakley topic
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Le Mans Ultimate
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs