- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
A szegenyseg ket oldalu. Van aki lusta, lehetosege van, de akarasa nincs. Es van, akinek lehetosege sincs.
Elobbire rengeteg peldat tudok, innen a forumrol is, amikor egy nyeremenyjatek alatt ment a nyavogas, hogy miert o nyerte a monitort, neki mar van jo, nekem meg csak szar, nem o erdemli meg, akkor o kibokte, hogy nincs munkaja. Megadtam a szamom, hivjon fel, ennyi a fizetes/ora, kezbe kapja, be van jelentve, dolgozni kell, de van penz. Hirtelen annyira nem lett fontos.
Es ismerek nem egyet, aki lusta!!! megmozdulni azert, hogy penze legyen. Mert kifogas az van mindig, az nem nekem valo, azt azert megse csinalnam, há van nekem önbecsülésem is. Nem gondolod, hogy fizikai munkat fogok vegezni?
Mi vagyok en, szakmunkas? Utazzak napi 1-1 orat?Amig hozzank a ceghez romanokat hordanak kisbusz szamra, mert magyar nincs, amig a Jonson Contorlshoz Ukranokat hurcolnak (mar a feliratok is magyar es Ukran nyelven vannak kint) amig a Boschba mind a ketto orszagbol erkeznek tizessevel szazassaval, addig ezen elgonsolkodni kellene, nem vedopajzskent eletartani az ilyen szankcioknak.
Elegetem a tejeszacskot mert nincs penzem fara. Na ne.
Volt olyan munkatarsam, aki szegenykent elt, reggel azon ment a matek, hogy kajat vigyen az irodaba, vagy cigit, utobbit valasztotta, elkoltve arra a szarra a nyolcvanadik ezrest is a honapban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Interactive Brokers társalgó
- Star Trek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- több db DELL P2419 vékony kávás full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 85% akku (258 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest