Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az van a dobozon pale lager. Megtévesztett. Sokkal kevésbé tűnt komlósnak (keserűnek) doboz alapján mint az extra hoppy
Tévedtem.De akkor felvilágosíthatna valaki, hogy mely típusokat kerüljem, mert ott tartok, hogy ami pale ale azt kerülöm mint ördög a szenteltvizet. De ezek szerint a pale lagert is kerülni kell. Vagyis kerüljek mindent ami pale? Mert a belgák is ale-ek, de nem pale-ek. De a belga ale-ek jók. Azt szeretem. Pedig azok sem lagerek. Teljesen elvesztem. Ja és Prágában valahogy a pilzeniek sem voltak olyan keserűek, mint amit itthon lehet egyáltalán kapni.
Idő amúgy kellemes, nincs sár, nincs mocsok, van napsütés, van füst, nincs poloska.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest