- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom tegnap estefelé mi lelte a fórumot, mert amikor hazaértem bringázásból - ami szart se ért és nem is sport - beléptem telefonról a nem mobilos nézetben ahogy szoktam, és mikor másik témára nyomtam, megint ki voltam lépve. Aztán megint beléptem, megint nyomtam másik témára, és megint ki voltam lépve. Aztán kilőttem az egész tabot, újra elkezdtem a főoldalról, rányomtam hogy Fórum, és akkor meg már be voltam lépve. Fura volt.
De baszakodott mostanában a Digi is. Egyszercsak nem volt net. néztem mindent, semmi. ipconfig szokott segíteni, de most az se. Lelőttem a routert, utána nagy nehezen helyrejött. De nem telt el 24 óra, megint elment a net. Megint semmi nem segített, csak a router restart. Valami elkúródhatott náluk. Mondjuk alapvetően elég hosszú ideje viszonylag problémamentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Proxmox VE
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vallás
- Tesla topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8940HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Eladó Lumix DC - G9
- WD 4TB Red SA500 NAS SATA 3 2.5" WDS400T2R0A - garanciás
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest