Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom tegnap estefelé mi lelte a fórumot, mert amikor hazaértem bringázásból - ami szart se ért és nem is sport - beléptem telefonról a nem mobilos nézetben ahogy szoktam, és mikor másik témára nyomtam, megint ki voltam lépve. Aztán megint beléptem, megint nyomtam másik témára, és megint ki voltam lépve. Aztán kilőttem az egész tabot, újra elkezdtem a főoldalról, rányomtam hogy Fórum, és akkor meg már be voltam lépve. Fura volt.
De baszakodott mostanában a Digi is. Egyszercsak nem volt net. néztem mindent, semmi. ipconfig szokott segíteni, de most az se. Lelőttem a routert, utána nagy nehezen helyrejött. De nem telt el 24 óra, megint elment a net. Megint semmi nem segített, csak a router restart. Valami elkúródhatott náluk. Mondjuk alapvetően elég hosszú ideje viszonylag problémamentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest