- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom tegnap estefelé mi lelte a fórumot, mert amikor hazaértem bringázásból - ami szart se ért és nem is sport - beléptem telefonról a nem mobilos nézetben ahogy szoktam, és mikor másik témára nyomtam, megint ki voltam lépve. Aztán megint beléptem, megint nyomtam másik témára, és megint ki voltam lépve. Aztán kilőttem az egész tabot, újra elkezdtem a főoldalról, rányomtam hogy Fórum, és akkor meg már be voltam lépve. Fura volt.
De baszakodott mostanában a Digi is. Egyszercsak nem volt net. néztem mindent, semmi. ipconfig szokott segíteni, de most az se. Lelőttem a routert, utána nagy nehezen helyrejött. De nem telt el 24 óra, megint elment a net. Megint semmi nem segített, csak a router restart. Valami elkúródhatott náluk. Mondjuk alapvetően elég hosszú ideje viszonylag problémamentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest