- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- potyautas: Imádlak Bulgária
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem tudom tegnap estefelé mi lelte a fórumot, mert amikor hazaértem bringázásból - ami szart se ért és nem is sport - beléptem telefonról a nem mobilos nézetben ahogy szoktam, és mikor másik témára nyomtam, megint ki voltam lépve. Aztán megint beléptem, megint nyomtam másik témára, és megint ki voltam lépve. Aztán kilőttem az egész tabot, újra elkezdtem a főoldalról, rányomtam hogy Fórum, és akkor meg már be voltam lépve. Fura volt.
De baszakodott mostanában a Digi is. Egyszercsak nem volt net. néztem mindent, semmi. ipconfig szokott segíteni, de most az se. Lelőttem a routert, utána nagy nehezen helyrejött. De nem telt el 24 óra, megint elment a net. Megint semmi nem segített, csak a router restart. Valami elkúródhatott náluk. Mondjuk alapvetően elég hosszú ideje viszonylag problémamentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR4 és DDR5 RAM modulok
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Laptopok, PC-k, alaktrészek, alapok, és egyéb kiegészítőlk kiárusítása, garanciával!!!
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest