Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Van az az állapot, amikor az ember nagyobb megterhelés után mondjuk leguggol, és amikor ebből hirtelen feláll, akkor megszédül. Nekem korábban is volt olyan hogy le is kellett ülnöm. Mivel magasabb volt a vérnyomásom egy ideje, az orvos átmenetileg írt egy vérnyomáscsökkentőt, ami hatásos, viszont a korábbi konstans magas értékek után a szervezet próbál valahogy alkalmazkodni. És a fenti hatás valamivel fokozottabban van jelen. Tegnap hazaértem bringázásból, és megint előfordult, aztán valamiért bekattant, hogy ez majdnem az az érzés lehet, mint a vadászpilótáknál a nagy gyorsulások miatti hatás, és kipróbáltam, hogy mi van ha úgy csinálok, mint ők, láb, has, altest befeszít, levegő benntart, és működik

Nyilván működik, meg nem is ugyanaz, de a hirtelen szédülés egyből megszüntethető. Még egy fasza G-suit kéne hogy teljes legyen az élmény![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)