Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Semmi olyasmit nem állítottam, hogy nem tévedhetetlen a NAV és nem lenne érdemes átnézni (fyi újra: "elvileg, ha a normál jövedelmen kívül nincsen más..."). Csak annyit írtam, hogy már nem muszáj foglalkozni vele, ha valaki nem akar (nincs büntetés amiatt, hogy nem adsz be határidőn belül szja bevallást), ha meg online nézi meg, hagyja jóvá az ember a tervezetet, az éppenséggel elég felhasználóbarát módon van megoldva.
Ami a NAV által ismert adatok pontosságát illeti, szerintem eléggé feketén-fehéren leírják a GYIK-jukban [link], hogy "a nyilvántartásában szereplő, a munkáltatói, kifizetői bevallások, adatszolgáltatások adatai alapján" készítik el a tervezetet, tehát abból dolgoznak, amilyen adatszolgáltatást kaptak 2018 január 31-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest