Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Az alulmotorizalt izemizebol meg a porcoskodasbol az jott le, hogy lenezel mindenki mast az uton, ami mar jo alap a kozlekedeskultorahoz, de akkor ezek szerint tuti nem gyorsitasz rajuk, vagy nem mesz elottuk tuntetoleg a belso savban? Csak mert nem tul eletszeru, hogy 50-nel ne tudna barmilyen auto megelozni, meg az se, hogy 90-100 kozott uveghangon mennek az atlagautok. Autouton en is szoktam 100 korul menni, ha raerek, de kb. mindenki siman elmegy mellettem. Mondjuk lehetoleg nem akadalyozok senkit.

A kifejezés nem az embernek hanem a viselkedésnek szól :B Én pályán is kimegyek a kamionok közé mert jobbra tartás van. Ha nagyon önérzetes lennék megsértődnék a rágyorsírtás feltételezésén is, de nem. :N Autós topikokban annyira szabálykövetőnek tartanak kik ültek mellettem h majdnem sírtak :D
    A tizen sok autómból kettő (2) darab volt 2 liter alatt, és 5 db 3 literes: soha nem én voltam aki fullra pakolt (ember és csomag!) egy literes autóval kezdtem 2-3-4 autó előzésébe (majd miután majdnem meghaltam sunnyogva beállok a sorba) :N

Új hozzászólás Aktív témák