Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
A tizen sok autómból kettő (2) darab volt 2 liter alatt, és 5 db 3 literes
Nem tudom, ez miert es kinek fontos (neked lathatolag nagyon), 2 liter alatt szerinted nem tud 90 folott menni egy auto? Vagy gondolod, hogy 3+ literes autoval nincs aki veszelyesen eloz/vezet? Nem erzed problemanak, hogy ellenfelnek gondolod a tobbi kozlekedot, akik le akarnak nyomni az alulmeretes, alulmotorizalt szarjukkal? Egy volt kollegamat juttattad eszembe, aki autopalyan a belso savban ment 130-cal, villogtak ra, erre kiment, es megmutatta, hogy o is tud 160-nal menni. Nem ertette, hogy o maga a problema. De persze ezek szerint te cselekedetedben jo vagy, csak gondolatban nem.
-
EQMontoya
veterán
válasz
bitpork
üzenetére
Egy gyorsítós majomba én is belefutottam valamelyik nap, főút, egyenes szakasz, 70 körüli tempó, elkezdem megelőzni... Sikerült 120-nál befejezni az előzést, majd utána jött mögöttem egy darabig (kb 110-zel mentem az előzés után).
Tényleg, miért, mi volt a cél? Azért azt sejthette, hogy a Golf4 tdi kevés lesz az emberkedéshez, tehát azon felül, hogy néhány másodperccel tovább tart az előzés, nem ér el semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest