Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ugyanott vagyok ahol oktoberben kezdtem, es hivatalason meg nem leptem szintet, tehat meg minidg level 3 vagyok, de a konkret projekten belul en vagyok a lead dev. Remelem mikor visszajovok a szulesi szabadsag utan mar level 4-en fogadnak

Lorcsi: Az emvy fele eset sok esetben foleg senioroknal amugy jol mukodik, en marcius eleje ota tolom remote, es biza heti egyszer jo bemenni. Abszolut junior devek vannak a csapatban, nekik segitek, szemelyesen masabb. Meg azert nekem is van meg mit tanulni, es ahhoz pl jobb volt tegnao az, hogy benn voltam, es szemelyesen lett elmagyarazva.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- Autós kamerák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest