Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
De, az lesz az. Az F2 megoldotta, utána szépen működnek a kurzorgombok, köszi.
Amúgy arról van szó, hogy van egy sheetem, amiben minden év külön táblázatként szerepel. Mivel 2017 már véget ért, létrehoztam egy új táblázatot a 2018-as évnek, és mivel visszamenőleg éves átlagokat mutat a diagram a lap tetején, ezért frissíteni szerettem volna, hogy a 2018-as adatoknak is meglegyen már a helye a diagramban. Ehhez próbáltam manuálisan átírni a diagram adatsorát, ahol azt adod meg, hogy mely cellákból szedje az adatokat ( SHEET1!$A$1:$A$$10;SHEET1!$D$1:$D$$10;SHEET1!$G$1:$G$$10 , és így tovább). Ehhez az eddig felgyülemlett tapasztalatom szerint a legegyszerűbb módszer, ha hozzáírom a végére, hogy mi legyen az új tartomány, mert régen ment ugyan egérrel kijelölve is, de az az újabb (per)verziókban már inkább esetleges, de főleg idegesítő volt, ellenben sosem sikerült úgy, ahogy én szerettem volna.
Amúgy az hagyján, de még pöcökegerem sincs...
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Gyúrósok ide!
- iOS alkalmazások
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Eladó APC Back-UPS 1400VA 230V AVR IEC Sockets BX1400UI
- XPG SPECTRIX S40G 512GB NVMe SSD 100% / Beszámítás OK!
- Eladó Logitech Z506 5.1 számítógép hangszóró szett.
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" / M1 Pro / 32GB RAM / 512GB SSD / Astro / Garancia!
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az asztal ellenben itt van mellettem egy méterre, monitorostul, dokkolóstul, billentyűzet-egerestül, de szeretem a kihívásokat.