Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Az okosok szerint igen. Segithet neki, de egy ido utan kell neki majd sav. A mostani aksik meg "gondozasmentesek" , nincs rajtuk toltesre kialakitott nyilas. Mondjuk nem tudom milyen aksid van a konkretan.
Ha nemreg vetted, normal esetben 5-6 evet ki kene birnia. Floriaba ez lehet kevesebb. En mindig 5 ev garosat szoktam venni az atlag 10-20 dollarral tobb mint a 3 ev garos. Igaz meg egy kocsit nem tartottam meg 5 evig, talan a Prius lesz as egyeduli.
Ha tolto tudja akkor csapasd neki, artani nem fog.
Ha minden nap hasznalod, csinald evi egyszeruen. Ha nem sokat es azok is rovid tavok csinald ketszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest