Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na most hogy szügyig ülünk a hóban, azt mondjátok meg, hogy van-e valami megbízható stabil típus, márka, fajta kábel, amit telefon töltésre lehet használni. Értem ez alatt, hogy normális átmérőjű benne a kábel/fémszál/drót, és képes átvinni nagy áramokat is.
Azt már én is elolvasgattam, hogy nem mindegy milyen töltő, milyen névleges max töltőárammal, és milyen kábellel próbálkozunk. Nekem is a régi gyári töltőm a gyári kábellel eleinte jól töltött, aztán valami megváltozott, mert egy idő után már csak 250-300 mA-el.
Vettem egy 1+2,1 A-es olcsó, hiperben is kapható kétslotos töltőt, azzal a nagyobbik kimenet gyári kábellel 1080 mA-el is tud csúcsban, és jellemzően 750-950 között tölt. Havernak meg van egy régebbi Samsung töltője (szerintem 2,1A-es), és annak a kábelével 1560 mA-el tölti magát a telefon. Szilveszterkor meg próbáltuk másik haver töltőjével, ami az ő telefonját kiválóan tölti, az enyémet meg nem töltötte, mert annyi volt a töltőáram mint amennyit evett a telefon.
Plusz a Qi képes Lidlis ledes asztali lámpa 13.000Huf-ért kiválóan tölti 800 mA-el. Amúgy Nexus 5. Ez is milyen, hogy abban '13-ban már benne volt a Qi, most meg csúcsközeli telefonokban is még nagy számnak számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest