Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gyűlölöm az összeesküvés elméleteket, de örök vesszőparipám az ötöslottó manipulálásának kérdése valahogy most megint olyan arcba nyomulós. Hogy valahogy a véletlen vakszerencse a randa valószínűségszámításával olyan rendkívül furán szerencsés helyzetben láttatja az 1-es számot. Hogy pont ugyanannyi az esélye mondjuk a 6-osnak és a 2-esnek, de valamiért azokat meg egyáltalán nem húzzák hosszú hetek óta. Az 1-est bezzeg vagy ötször, és majdnem egymás után. Tudom, ennek pont ugyanannyi az esélye, minthogy heteken keresztül egyáltalán nincs egymás után sem, de szünetekkel sem ismétlődés, és most pont az az időszak van a bekövetkezéseknél,hogy pont véletlenül rengeteg ismétlődés van, és majd száz év múlva meg azon fognak csodálkozni, hogy 8-10 hét is van egymás után amikor egyáltalán nem húzzák ki egymás után megint ugyanazokat a számokat.
Hogy értem én hogy ez ilyen elméletben, de
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spórolós topik
- Bittorrent topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest