Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Gyűlölöm az összeesküvés elméleteket, de örök vesszőparipám az ötöslottó manipulálásának kérdése valahogy most megint olyan arcba nyomulós. Hogy valahogy a véletlen vakszerencse a randa valószínűségszámításával olyan rendkívül furán szerencsés helyzetben láttatja az 1-es számot. Hogy pont ugyanannyi az esélye mondjuk a 6-osnak és a 2-esnek, de valamiért azokat meg egyáltalán nem húzzák hosszú hetek óta. Az 1-est bezzeg vagy ötször, és majdnem egymás után. Tudom, ennek pont ugyanannyi az esélye, minthogy heteken keresztül egyáltalán nincs egymás után sem, de szünetekkel sem ismétlődés, és most pont az az időszak van a bekövetkezéseknél,hogy pont véletlenül rengeteg ismétlődés van, és majd száz év múlva meg azon fognak csodálkozni, hogy 8-10 hét is van egymás után amikor egyáltalán nem húzzák ki egymás után megint ugyanazokat a számokat.
Hogy értem én hogy ez ilyen elméletben, de
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs