Hirdetés
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bugizozi
üzenetére
a Heineken múzeum tekintetében én is csatlakozom az előttem szólóhoz, nem igazán éri meg és egy csomó időt elpattintasz vele, futószalagon lökdösik az embert. inkább hajózzatok egyet a csatornákon, meg menjetek el a két nagyobb múzeumba (lásd fentebb) bepattintva is nagyobb élmény az előzőnél. egymás érik a frankó kocsmák, nevekre nem emlékszem (vajon miért), de egy pár sörfőzdeként is működik. egy kis google tuti segít a témában (craft beer, brewpub stb), én imádtam mindet. bulldog cofeeshopokat kerüljétek (kommersz és szar), ha inni és füstölni is akartok akkor google smoke friendly bars, amúgy nem illik elkezdeni tekerészni egy bármilyen kocsma teraszán, meg is kérhetnek, hogy álljatok odébb. egy előzetes kérdés nem bánt senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 3 év garancia
- Eladó Apple MacBook Pro 14 (M1 Pro, 2021) gyönyörű állapotban
- ROG Strix G533QS 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3080 32GB 1TB NVMe gar
- SK Hynix 32GB modul (1x32GB) 5600Mhz
- MSI Sword 17HX - I7-14700HX - RTX 4070 8GB - 16GB DDR5 - 1TB nVME SSD - 17" IPS 165Hz - 20 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest