Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Indesit van, most 10 éves. Igen, rozsdál, de még működik. 5 év után alaplapot kellett cserélni, azóta megy. Volt egy kis algásodási probléma (ilyen barna trutymó lerakódás volt, mert megállt benne a víz), amit trisóval és sok-sok ecettel kellett eltávolítani, de mióta ecettel mosunk öblító helyett, azóta ez nem probléma.
Nem is ugrál annyira nagyon, bár mostanában határozottan hangosabb, mint régen.Mindegy, még működik.
Nekem családi tapasztalat még, hogy anyukámék vettek valami drágább electroluxot pár éve, és az a baja vele, hogy annyira víztakarékos, hogy szerinte nem öblíti ki rendesen, és viszketett tőle a bőre. Úgyhogy azt csinálja vele, hogy mikor végez, kinyitja, még félig megtölti vízzel, és rátol még egy öblítóprogramot, és úgy már jó.
Nem tudom, hogy ezt a többi márka hogy csinálja, mindenesetre tény, hogy fontos, hogy a vegyszereket megfelelően kiöblítse, és 5 liter víz lehet, hogy kevés ehhez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest