Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Az hagyján, de ma van Szent Vencel napja, egyben a cseh államiság napja. Ami itt munkaszüneti nap. Csak ugye erről én nem tudtam...
Abból a szempontból mindegy, hogy a termelés folyik, így nekem is itt kell lennem, csak délután plázázni mentem volna...
És mivel a nemzeti ünnepeken a 200 négyzetméternél nagyobb boltok nem nyithatnak ki, így ez a tervem kútba esett. Hovatovább nem fogok tudni vacsorát meg sörikét venni a teszkóba.
Bájdövéj: Van annak némi pikantériája, hogy a bót nem nyithat ki, de az senkit se zavar, hogy pl. csak itt, ennél a cégnél jelen pillanatban is dolgozik vagy 500 ember, aztán este jön a váltás. Szombaton, vasár- és ünnepnapokon is 12 órás műszakban. Persze az irodák üresek, nem volt nehéz parkolót találni. Bár 20 percet kajtattam az irodakulcs után.
Ahogy persze odahaza is így van ez. Fura, hogy valamiért mindig és mindenhol a kereskedelem a kivételezett.
Elkúrt világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest