Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Jó hát azért ez nagyon belváros... Egyedül nem szeretek éttermezni meg lakomázni.
A család otthon eszi a vajaskalácsot vacsorára, apa meg minden este éttermezik mi?
Nem esne jól a falat.A cégnél ahova most bejárok van kantin, ott szoktam ebédezni, vacsorára meg kiflizsemleszalámi. CSak ma elmaradt az ebéd, mert 11-re értem ide és sok volt a teendő.
@Verus: A sörözéssel is ez a helyzet. Egyedül csak nem kezdek el kocsmázni. Meg minden nap nem lehet sörözőbe járni. Otthon sem szokásom. Ha jobb a csapolt ha nem (nyilván jobb), ha veszek egy hatos zsugor gambrinust az Albertban azzal elleszek péntekig (na jó, szerdáig).
Amugy megvolt a vacsi, kínait ettem. Nemtom mi volt, de állítólag csirke
Jó volt.
Pizzát nem találtam a közelben.Ja és a Gólem... kb 10 éve hajtok egy plüss gólemet. Egyszer láttam valahol, de nem vettem meg, azóta meg nem látok, de megvenném. Szívás.
Amit még jó lenne ha kapnék valahol, az a kisvakondos hajcsat a lányomnak, de azsenincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Jó volt.