Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Jaj de jó, pont én is írni akartam megint mosógép ügyben. Ja igen, nekünk is 33 éves a mosógépünk, Hajdú energomat. Hangos, zúg, és nem lehet vele centrifugázni, a szokásos városnéző hajlandósága miatt, és mert a martenzites acélpadlót is szilánkosra verné, de mellette a különálló centrifuga kikeni a vizet a maga 1400-as fordulatával.
Azt még nem mértem, hogy kilowattórára és litervízre levetítve mennyivel gazdaságtalanabb, mint egy modern gép ugyanolyan mosással, azt tudom, hogy egy adag mosás kb. 50 perc, míg a modern gépeknél ez kb. 2,5- 3 óra. Tehát ha 3 féle adagot kell mosni, akkor féladagokkal is minimum másfélszer annyi ideig tart az újakkal kimosni.Ettől függetlenül elkezdtem nézelődni, felmértem, hogy kb. a 110 ezres kategóriáig szinte biztos hogy minden márka garantáltan rozsdál vagy romlik, afölött meg lutri. (<-- minimálisan torzított, de véletlenszerűen, megmagyarázhatatlan okokból bekövetkező statisztikai vélemények alapján) Aztán van a Miele ami 350 ezernél kezdődik, de valahogy azt sokallom. Most ott tartok, hogy AEG 78370, ami már invereteres, 7 kilós, és 1300-as centrifugás. És állítólag ennek nem rozsdál meg 2 mosás után mindene. 160k.
És hogy ismeri-e valaki ezt a típust, vagy elődeit? Vannak-e buktatói?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Metal topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest