Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Stand up és én
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Most sem ugyanannyi adót fizetsz egy liter gázolaj, mint egy liter benzin után, akkor akár meg is lehetne szabni úgy, hogy fair legyen.
Ilyet nem is írtam le, ezért is írtam, hogy energiatartalom szerint illenék adóztatni, mert az fair. Mérhető, kiszámolható.
Csak eleg nehez, leven ezek nem allando dolgok, lehet egy kicsivel kisebb vagy nagyobb a surusege es energiatartalma. A terfogatot konnyu merni, meg arra van is infrastruktura, nem eletszeru atallitani masra az egesz vilagot. Persze azt lehetne mondani, hogy gazolajnal legyen nagyobb a literenkenti ado, de azt is latni kell, hogy ez leginkabb nem legszennyezesrol szol, hanem gazdasagi optimalizalasrol, szoval nem tudom, hogy el lehet-e egy tolvonassal intezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Arc Raiders
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest