Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Olyannyira nem, hogy én évekig ebből éltem.

Németek egyébként hihetetlenek, olyan boci szemekkel tudnak rám nézni, ha megemlítem, hogy egy pohár csapvíz (Leitungswasser, lol) elég nekem, hogy egyszerre támad röhögőgörcsöm, és húzom ki magam büszkén, hogy milyen stramm kis sztyeppei vadember vagyok itt a nagyvárosban, hogy ilyen menő dolgokkal tudok felvágni. Akivel el lehet erről beszélgetni, az meg van róla győződve (teljesen ártatlanul, és amúgy minden rosszindulat híján), hogy a 'csapi víz' az nem alkalmas emberi fogyasztásra, mert nem kap megfelelő tisztítást. Én nem tudom, ezeknek ezt hol tanítják...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest