Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Mármint egy ilyen slendriánul megfogalmazott feladat esetére gondoltam. Abból amit tildy írt, nekem úgy tűnt, hogy sem az elvárások, sem a körülmények nem voltak rendesen megfogalmazva. Normál esetben legalábbis szerintem az a minimum, hogy nem csak bedobunk a közösbe egy ködösen megfogalmazott feladatot, aztán csináljál vele valamit. Legalább az le van fektetve, hogy mit szeretnénk elérni, milyen feltételekkel és milyen eszközök állhatnak a rendelkezésére.
Számomra egy ilyen feladat interjún akkor lehet jó választás, ha egy rögtönzött workshop-ot hozunk létre, aminek csak az első lépése az, hogy vázlatosan felvázoljuk mit szeretnénk, aztán jöhetnek a kérdések, sőt jönniük kell az interjúalanytól, mert ha elkezd találgatni anélkül, hogy megkérdezné miről is van szó konkrétan, az megint csak gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Ultimea 7.1 Házimozi Rendszer Azonnal átvehető! -
- Prémium Intel Core i7 PC csomag - ASUS Maximus VII Hero / 16GB RAM / 620W - Kifogástalan
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest