Hirdetés
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Mármint egy ilyen slendriánul megfogalmazott feladat esetére gondoltam. Abból amit tildy írt, nekem úgy tűnt, hogy sem az elvárások, sem a körülmények nem voltak rendesen megfogalmazva. Normál esetben legalábbis szerintem az a minimum, hogy nem csak bedobunk a közösbe egy ködösen megfogalmazott feladatot, aztán csináljál vele valamit. Legalább az le van fektetve, hogy mit szeretnénk elérni, milyen feltételekkel és milyen eszközök állhatnak a rendelkezésére.
Számomra egy ilyen feladat interjún akkor lehet jó választás, ha egy rögtönzött workshop-ot hozunk létre, aminek csak az első lépése az, hogy vázlatosan felvázoljuk mit szeretnénk, aztán jöhetnek a kérdések, sőt jönniük kell az interjúalanytól, mert ha elkezd találgatni anélkül, hogy megkérdezné miről is van szó konkrétan, az megint csak gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 11 64GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest