Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kijött ma hozzám a UPC. Tök gyorsak voltak, és ahhoz képest, hogy a honlapjuk szerint még nem is elérhető a szolgáltatás a környéken, be is kötötték a házba, elhasználtak hozzá 25 méter kábelt, de relatíve könnyen be tudták hozni. Megvan a doboz a garázsban, ott rákötötték a lakásomba menő koax-ra, és már van jel a lakásban is....
Viszont én naiv, azt hittem, hogy ma lesz internetem, de sajnos nem. Majd jön egy technikus, valamikor pár héten belül, és majd akkor...Sose lesz internyetem, na.

Ui. és utána indlhat a móka, hogy hogy lesz otthon, a szobákban hálózat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs