Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Persze, megneztem , es mar tudom is, de minimalisan hasznaltam eddig es6-t, raadasula linterek szolnak, ha valamit jobb maskent definialni, ( a fixer meg sokat javit is automatice).
eqMonotya, Lortech, lehet ezek igy banalis dolgoknak hangzanak, meg utalok panaszkodni, de... folyamatosan ugy erzem extra nyomas van rajtam, nem erzem jol magam a munkahelyemen, az interjuim sem jonnek ossze( persze hogy nem, nem teszem bele a szivem lelkem, mert most epp nem masik munkat , hanem egy kis escape-t, egy masik gyerkocot akarok. Ugye ha oktoberben nem tortenik az ami, akkor ebben a honapban szultem volna, ha marciusban nem,a kkor meg augusztusban.
Elfaradtam, egeszsegileg is problemank vannak ( cukorbetegseg, hypothyroid, ezeket szedem most rendbe), apumnak is rendetlenkedik a szive, na es persze kisgyerek mellett orokke figyelni kell. ( nem is ertem neha, miert akarok masikat, jah, lehet lekotnek egymast) .
Anyagilag sem allunk hu de csodasan, szoval azt sem tehetem meg, hogy egy ho fizu nelkuli.
Multkor itt a forumon is elkuldott valaki melegebb eghajlatra, hogy jobb lenne, ha elhuznek innen, senki nem kivancsi ram, szoval emocionalisan elegge lenn vagyok. Munkahelyemen meg kezdem hamarosan az 5. projektet, ami fogalmam sinc smi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen széket vegyek?
- Mini PC
- Csíptetős dizájn, 9 órás üzemidő és nyitott kialakítás a Sony új fülesében
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DJI topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026.11.03-ig garis karcmentes üvegfóliás dobozos jó microSD olvasóval!
- ASUS Geforce GTX1060 OC 6GB
- Dell Latitude E6540 (i7 4 th.gen, 250 ssd, 8 GB, FHD, 2 GB Radeon) AkciÓÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs