- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Persze, megneztem , es mar tudom is, de minimalisan hasznaltam eddig es6-t, raadasula linterek szolnak, ha valamit jobb maskent definialni, ( a fixer meg sokat javit is automatice).
eqMonotya, Lortech, lehet ezek igy banalis dolgoknak hangzanak, meg utalok panaszkodni, de... folyamatosan ugy erzem extra nyomas van rajtam, nem erzem jol magam a munkahelyemen, az interjuim sem jonnek ossze( persze hogy nem, nem teszem bele a szivem lelkem, mert most epp nem masik munkat , hanem egy kis escape-t, egy masik gyerkocot akarok. Ugye ha oktoberben nem tortenik az ami, akkor ebben a honapban szultem volna, ha marciusban nem,a kkor meg augusztusban.
Elfaradtam, egeszsegileg is problemank vannak ( cukorbetegseg, hypothyroid, ezeket szedem most rendbe), apumnak is rendetlenkedik a szive, na es persze kisgyerek mellett orokke figyelni kell. ( nem is ertem neha, miert akarok masikat, jah, lehet lekotnek egymast) .
Anyagilag sem allunk hu de csodasan, szoval azt sem tehetem meg, hogy egy ho fizu nelkuli.
Multkor itt a forumon is elkuldott valaki melegebb eghajlatra, hogy jobb lenne, ha elhuznek innen, senki nem kivancsi ram, szoval emocionalisan elegge lenn vagyok. Munkahelyemen meg kezdem hamarosan az 5. projektet, ami fogalmam sinc smi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Samsung Galaxy S24 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest