- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lortech
üzenetére
Persze, megneztem , es mar tudom is, de minimalisan hasznaltam eddig es6-t, raadasula linterek szolnak, ha valamit jobb maskent definialni, ( a fixer meg sokat javit is automatice).
eqMonotya, Lortech, lehet ezek igy banalis dolgoknak hangzanak, meg utalok panaszkodni, de... folyamatosan ugy erzem extra nyomas van rajtam, nem erzem jol magam a munkahelyemen, az interjuim sem jonnek ossze( persze hogy nem, nem teszem bele a szivem lelkem, mert most epp nem masik munkat , hanem egy kis escape-t, egy masik gyerkocot akarok. Ugye ha oktoberben nem tortenik az ami, akkor ebben a honapban szultem volna, ha marciusban nem,a kkor meg augusztusban.
Elfaradtam, egeszsegileg is problemank vannak ( cukorbetegseg, hypothyroid, ezeket szedem most rendbe), apumnak is rendetlenkedik a szive, na es persze kisgyerek mellett orokke figyelni kell. ( nem is ertem neha, miert akarok masikat, jah, lehet lekotnek egymast) .
Anyagilag sem allunk hu de csodasan, szoval azt sem tehetem meg, hogy egy ho fizu nelkuli.
Multkor itt a forumon is elkuldott valaki melegebb eghajlatra, hogy jobb lenne, ha elhuznek innen, senki nem kivancsi ram, szoval emocionalisan elegge lenn vagyok. Munkahelyemen meg kezdem hamarosan az 5. projektet, ami fogalmam sinc smi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövedelem
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- Autós kamerák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 825GB / Kiváló állapot / Doboz és tartozékok
- Gigabyte RTX 4060 Windforce OC 8GB ( Garancia )
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ i5-8600K/16GB DDR4 3000 MHZ/RX 6600 XT 8 GB/ 512 GB M.2 SSD
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple MacBook Pro 14 (2023) M3 Pro 18GB/500GB használt, újszerű 100% akku (9 ciklus)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest