- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- .LnB: Need for Speed Underground (Nosztalgia)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A DHL hogyan működik?
Tegnap reggel 6kor a BP logisztika megkapta a csomagomat. Tegnap aszonták, hogy máma gyön. Semmi. A csomag állapota a követőben nem változott. Híttam DHL-t, aszongyaja lyány h nála már kézbesítés alatti, nem érti miért nem látszik a nyomkövetőben. Próbálta felhíni a szegedi depót/futárt mittománkit, nem sikerült. 14 előtt kicsivel megígérte hogy visszahívnak. Azóta is hínak. Mondjuk nemtom mit vártam, mert 2x is beregisztráltam az értesítési rendszerükbe, de soha semmilyen értesítést nem kapok. Az meg már csak marginális infó, hogy az online üzenetküldőn keresztül szombaton kért segítségre eddig nem válaszoltak.Meg kell állapítanom, hogy jó drága a DHL, és cserébe nem is működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest