Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Birkaviselkedés: nincs semmi végzettsége és tapasztalata, de magas bért akar rögtön (nem szeretne, a szeretne szó már kiveszett a világból, jah és természetesen mindegyik közgazdász és csak a diagramokban szereplő legnagyobb összeget látja), illetve követni a többit külföldre ugyanúgy 0 tapasztalattal, mert az a jó (persze nem 100%, hogy összejön, de az más kérdés). Ez a trend és nekik mint a birkák követni kell, nem tájékozódnak (nyugdíjas a politikában a másik fél, de ez is más kérdés).
30 éve még nem voltak gyors éttermek Mo-n (1988. április 29-én nyílt meg az első). Senkinek nincs ideje (és kevés plusz energiája, hogy főzni tanuljon), hogy házi kosztot csináljon (ahol tudja, hogy miből van), beugrik valahova megveszi, ami a keze ügyébe kerül aztán ennyi. Na és, ha mindent vizsgálnának 1-2 étterem láncnál érdekes dolgokat tapasztalnának).
13-14 évesen már kv-t energiaitalt (alkoholt) fogyasztanak, mintha akkora szükségük lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest