Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
én is tuti pereltem volna szerintem
, azonos indolgással, mint Montoya úr. ráadásul ugye egyautt átírni egy kalap pénz, és ha valamiért fizetsz ott el lehetne várni egy bizonyos minimális szinvonalat 
enyém megoldódni látszik, az előző tulaj későn írta át amikor lejárt róla a bankhitel és annak a nyoma volt ez valahogyan, de elméletileg lezárták, gyakorlatilag meg vagy fogok anyázni amikor eladnám / eladtam vagy nem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Gyúrósok ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Synology RT6600AX Router
- Eladó Acer Nitro 16 AMD Ryzen 7 8845HS, RTX 4070 130W 8Gb, 16Gb DDR5, 1TB M.2 SSD, 2560x1600 165hz
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 1 hét próbagarival! -
- Hibátlan, újszerű Corsair RM750x (2021) 80+ Gold full moduláris tápegység - Még 59 hó bolti gari! -
- Nvidia Quadro FX570
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, azonos indolgással, mint Montoya úr. ráadásul ugye egyautt átírni egy kalap pénz, és ha valamiért fizetsz ott el lehetne várni egy bizonyos minimális szinvonalat