- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Néztem ezt a videót és azon gondolkodtam, hogy frontális ütközésnél biztos hogy a fékezés a legjobb megoldás?
Abból kiindulva, hogy pl mikor kézzel el akar karatéjjozni egy téglát, és sikerül akkor minimális erő hat vissza a kezedre, de ha nem ütsz elég erőset, akkor az összes mozgási energia visszahat, és lehet el is törik egy csontod.
Na most ha jön szembe egy autó, és tegyük fel nem lehet kikerülni, akkor ha te 50 re lelassítasz, de ő 90 el neked jön, (és mindkét autó azonos súlyban van) akkor ő fog eltarolni téged, és az a 40 kmh különbség téged visszafele lök, míg őt csak jelentősen lassítja.
Nem tudom hogy érthető-e ez a kérdés. Persze nem életszerű körülményeket vázoltam, de csak kíváncsi vagyok hogy igazam van-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bundle topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Egyszerű kávé topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest