Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Pttypang
üzenetére
Csak várd meg, amíg jön valaki, aki közli veled, hogy ez felháborító, és a magyar felsőoktatásban kutyakötelessége a hibaüzeneteknek is magyarul megjelenni.
Én pedig személy szerint alig várom, hogy az a B2-es nyelvvizsga a felvételi követelmény része legyen, és ne az államvizsgáé.
Office-t én szerencsére angolul tanultam meg használni, ezután tényleg kisebbfajta sokk volt, amikor némelyik függvény nevével magyarul találkoztam, illetve amikor billentyűparancsok nem akartak működni, vagy rosszabb esetben teljesen mást csináltak, mint amire számítottam. Aztán szerencsére multihoz kerültem dolgozni, ott meg megint angolul volt minden, magyarul szerintem már megint gondot okozna a dolog. A németet meg még szokom, kezelni már tudom, de a függvények nevét nem tudom, mikor fogom megtanulni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest