- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Nemreg ramirt egy "csoporttarsam", egyetemista, nemetet tanult talan, vagy leginkabb semmit, de elvileg angolt is..
Mernokinfon van, tolem kerdezte, hogy miert nem tud belepni az ssh-n az egyetemi hozzaferesevel..
Azt eszrevettem, hogy az ftp szerver cimere probal belepni, az pedig szepen vissza is dobta, hogy az ingyenes ssh szolgaltatas megszunt, probalkozzon az alabbi cimen...
Ott pedig irva az ssh szerver cime.
Ezt a kedves ugy forditotta le, hogy azt irja ki, jo helyen probalkozik, de valamiert nem engedi be.
Miutan haromszor elmondtam neki, hogy mit irt ki es mit kell csinalnia, negyedszerre csodalatos modon feldolgozta, hogy rossz cimre probal belepni, a helyes cimen pedig varazsutesre mar mukodott a dolog.Ez egy masodeves mernokinformatikus hallgato.

Az office fuggvenyeket en is utalom, hogy magyarul tanultam meg, de nagyjabol elkaristolok az angol feluleten is.. Nagyon nagyjabol.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával4
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest