Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Bicigli, lol. Imádom Nógrádot.
A többi stimmel, én is pont azon gondolkoztam, hogy idén egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam negatív értéket a hőmérőn, pedig erősen hajnalban kezdem a napot. A másik meg az, hogy ebben a hónapban eddig már legalább ugyanannyit kapartam az autóablakot indulás előtt, mint egész télen összesen - ugye március az első tavaszi hónap, és még csak 15-e van.
A dolog vesztese a kisebbik lányom, aki végigszurkolta a telet, hogy mikor lesz végre hó, de nem jött be neki. Egyszer esett ugyan vagy 3 cm, ami talán pár órát meg is maradt, de maradjunk annyiban, hogy annál az is nagyobb élmény volt, amikor augusztusban felmásztam vele egy gleccsermaradványra, hogy hógolyózhasson. Asszem, be kell vezetnünk, hogy télen is jár nekik egy hegyi nyaralás (vagy megyünk Skandináviába), hogy egyáltalán el ne felejtsék, milyen is az igazi tél.
Az más kérdés, hogy fűtés és közlekedés szempontjából kimondottan szerencsés ez így...
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest