- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
Minden elévül, ki mondta, hogy nem? Ez a második figyelmeztetésed 11 év alatt. Pontosan ott van, linkelve is, hogy miért kaptad. Szerinted ez a Te 13 éves pályafutásodat negatívan befolyásolja?

Nekem még temp banom is van, nem is egy.
Elmagyarázta neked az illetékes, hogy félreérthető volt amit írtál, még ha nem is úgy gondoltad, ahogy félre is lett értve. De most tényleg ezen kell rugóznunk még mindig?

Ismerjük egymást személyesen is, sőt szerintem "jóban is voltunk", hidd már el nekem, hogy nem vagy megbélyegezve! Kezeskedem érte!emvy: Kíváncsivá tettél, mégis melyik rész az amiből azt a következtetést vontad le, hogy napi szinten forgatom "9218 bölcsesség Coelho tollából" című bestsellert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest