Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Régen vettem én is egy 12 alkalmas uszodabérletet, 9-szer voltam, mert minden levegővételnél azt kellett nézni, hogy ki jön szembe a sávban, és ne üssük egymást fejen, mellbe, seggen. Az meg elveszi a kedvet. Pedig úszni tudok, tengerben szeretek is, de ott nem is ütközök állandóan bele valakibe, és 1-2 órát el szoktam úszkálni, merülgetni. Csak hát ez évi max 1 hét, ha összejön. Futás nekem unalmas, párszor voltam, de vagy pályára megyek ki, ami inkább elszomorít, nem inspirál, hogy csak 400 méter, de olyan kurvalassan érek körbe.. vagy kerékpárúton ami annyira nem tetszik, vagy összevissza a környéki dombokon hegyeken, de sajnos hiába erős a lábam, az ízületeim rögtön észreveszik a 100 kilómat. Edzőtermet nem annyira kedvelem, bár most nyílt tőlünk nem mesze egy, de sajnos az utóbbi 3-4 hónapban időm és energiám se volt lemenni, nyomni, hazajönni. Az minimum 2-3 óra. Egy 1 órás edzéshez.
Kerekezni meg mindig is szerettem, csak a kemping korszak óta nem volt sajátom.Szobacanga volt nekünk is, csak még amolyan régi könnyűszerkezetes, agyfékes, és nem nagyon bírta a súlyunkat, az ülés mindig lefittyedt, aztán igen, fogas lett belőle. Egy profibb meg túl drága volt akkoriban. És én úgy vagyok vele, hogy egyhelyben tekerni unalmas és fura. Na ezért is kattant be a rendes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest